In 1996 ben ik afgestudeerd in de Klinische Psychologie en Persoonlijkheidsleer in Nijmegen. Sindsdien heb ik bij diverse GGZ-instellingen in Zuid-Limburg gewerkt en opleidingen gevolgd, waaronder de psychotherapie opleiding, de specialistische opleidingen tot groepspsychotherapeut en psychoanalytisch psychotherapeut. In 2003 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Maastricht, om 8 jaar later deze te verhuizen naar Nijmegen. In mijn vakgebied geef ik ook met veel plezier les aan GGZ-professionals bij onder meer RINO Zuid en in company.

In al mijn trajecten laat ik mij leiden door mijn vorming in de psychoanalyse en groepsdynamica. Het onbewuste bewust worden, en elk individu daarbij in zijn of haar context bezien (groep, gezin, cultuur, maatschappij) acht ik van essentieel belang om wat voor stap dan ook naar verandering te kunnen maken. Mijn rol daarin is die van raadsvrouw of gids, mijn houding is afwisselend sturend en volgend, confronterend en steunend.

Wat me blijft inspireren om me steeds meer te bekwamen in dit vak, is de oneindige variatie in het menszijn. Geen persoon is hetzelfde, ook al lijken de klachten van de een op die van een ander. Door mezelf steeds te blijven verdiepen in de uniciteit van ieder mens, slaag ik er vaak in een neutrale luisteraar te zijn, en een betrokken gesprekspartner voor diegene die op zoek is naar een dieper, of ander begrip van zichzelf en zijn/haar gedrag, klachten of patronen.

NVP: lid, supervisor, leertherapeut, kwaliteitsregister
NVPP: lid
NVPP register DIT: lid, cursusgever, supervisor
NVGP:  lid, cursusgever, supervisor
LVVP: lid. Visitatiekeurmerk
CRKBO: geaccrediteerd als onderwijsinstelling
BIG register GZ psycholoog: 59061711125
BIG register Psychotherapeut: 79061711116
KvK 68878036

Keurmerk Kwaliteitsregister NVP